Csepy Attila (8. vk) bemutatkozása
Közélet
2014. szept. 29.

<p style="text-align: justify;">8. számú választókerület, független jelölt.</p>

1. Miért abban a körzetben indul, hogyan kötődik hozzá?

Csepy Attila vagyok 1955 be születtem és 1956 tol lakom Esztergomba. Most a Dobogókői úton lakom a családommal.

 

2. Miért érzi, hogy Ön alkalmas a körzet képviseletére?

Nagyon sok ismerősöm van, akik bizalommal fordulnak hozzám. Úgy gondolom, hogy sokat tudnék segíteni a 8 Választó körzetben. Ha meg választanak, akkor ígérem, hogy rendszeresen csinálok nyilvános meghallgatást beszámolást. Az önök véleménye nagyon sokat számi részemre és a lehetőségekhez viszonyítva a tudásom javát adom.

 

3. Mik a körzete problémái? Milyen megoldási lehetőségeket lát?

Az útjaink állapotának javítása, gyalogjárdák létesítése az Aldi, Lidli, Praktiker felé. Gyalog átkelő / zebra / létrehozása, mert a Belvárosi Temetőtől a Tesco körforgalmáig sehol sem lehet szabályosan átkelni. Eső vízelvezetés, árkok tisztítása esetleg befedése. Az úgynevezett Csalamádé Temető rendbe tétele, szépítése. A közrend közbiztonság megerősítése. Nagyon sok az Idős Ember és ezért kiemelten kell az ők biztonságával és felügyeletükkel foglalkozni. Természetesen a felsorolt gondok mellett vannak még problémák, amelyek megoldásra várnak

 

4. Miért érezte úgy, hogy be kell lépnie a helyi politikába? Miért pont azon az oldalon teszi ezt, ahol teszi - ha független, akkor melyik politikai oldal áll a legtávolabb Öntől)?

Függetlenként szeretnék indulni. Nem tartozom egyik politikai párthoz sem.

 

5. Mi Ön szerint a város legsürgősebben megoldandó és mi a legkönnyebben megoldható problémája?

A Városunk útjainak rendben tétele, Idegenforgalom növelése, Bástya Áruház és a Fürdő szálló környékének rendbe rakása. Pilis Szentlélek autóbusz közlekedésének megoldása.

(forrás)