Kétgólos vereséget szenvedett Szentendrén a Football Club Esztergom csapata
Sport
2014. szept. 25.

<p style="text-align: justify;">Hétközi mérkőzésen járt a Football Club Esztergom U15 csapata Szentendrén, ahol a Dunakanyar SE-vel  mérték össze tudásukat a fiatal labdarugóink.</p>

A képen a Dunakanyar SE látható edzés közben.

 

A meccsről a sportklub beszámolójából olvashatunk:

 

A mérkőzés első negyedórájában több szép támadást is vezettünk, de gólt mégis a vendéglátóink szereztek: egy kirúgásunk után a félpályánál megszerzett labdával támadást indított a Dunakanyar csapata, és két passz után már a büntetőterület belül volt a csatár, és a felső léc alá vágta a labdát. Tíz perc múlva sajnos újabb gólt kaptunk. Egy előre ívelt labdát vétettek el védőink, amit a kimozduló kapusunk felett újra a hálónkba lőtt az előző gólszerző. Támadásaink befejezése továbbra sem sikerült, így a félidő maradt 2:0.

 

Fordulás után rögtön megszületett a harmadik szentendrei gól is. Egy előre rúgott szabadrúgásra védőnk és kapusunk egyszerre mozdult, és mindketten egymásra vártak, míg a kilépő hazai játékos kettőjük között a hálónkba lőtt. Ezután "büntető párbajra" került sor. A játékvezető két tizenegyest ítélt javunkra, az ellenfélnek egyet. Mindhárom értékesítésével alakult ki a hazai sikert hozó 4:2-es végeredmény.

(forrás)