Jobbik: Steindl Balázs lemondása vs. Stámusz Andrea lemondási garanciája
Közélet
2014. szept. 17.

<p>Steindl Balázs - <a href="http://www.szeretgom.hu/content/76769-steindl-balazs-lemond-listas-helyerol">nyilatkozata szerint</a> - azért mond most le, hogy a Fidesz választási győzelmét elősegítse, amely céltól a jelen nyilatkozatunkkal a leghatározottabban elhatárolódunk.</p>

A Jobbik Esztergomi Szervezete kampányának legfőbb célkitűzése a lelkiismeretes és emberséges városvezetés megvalósítása. Ennek biztosítására vállalták jelöltjeink Stámusz Andrea polgármesterjelöltünkkel együtt, hogy amennyiben választók a jelöltjeink munkájával mégsem lennének elégedettek a következő öt évben, úgy azonnal lemondanak a megszerzett mandátumukról.

 

Sokan kérdeztek minket ennek a garanciának a tartalmáról. Ezúton megköszönjük Steindl Balázsnak, hogy Stámusz Andrea ígéretét tartalommal töltötte fel. Garantáljuk, hogy amennyiben képviselőink a következő 5 évben bármikor érzékelik, hogy a választói bizalom irányukban megrendül, vagy alkalmatlannak tartanák magukat a közösség képviseletének független ellátására, abban az esetben le fognak mondani, ahogy most Steindl Balázs is tette. Egy kis különbséggel...

 

Egy közösség céljait szolgálni becsületesebb, mint egy pártét, ezért ezúton felszólítunk minden jelöltet, aki megválasztása esetén más célt szolgálna annál, mint hogy az esztergomi közösség hasznára legyen, hogy haladéktalanul kövesse Steindl Balázs példáját, és lépjen vissza a jelöltségétől még most.

 

A Jobbik jelöltjeinek kiválasztásánál a lelkiismeretességet és az emberségességet tartottuk a legfőbb értéknek, mert szerintünk ez az a két tulajdonság, amely garancia a tiszta közéletre.

 

Kérjük az esztergomi választópolgárokat, hogy október 12-én szavazzanak a lelkiismeretességre és az emberségességre, szavazzanak Stámusz Andreára és jelöltjeire!

 

Jobbik Esztergomi Szervezete

(forrás)