Ellopta a nővér biciklijét a hálátlan beteg
Bulvár
2014. szept. 11.

<p>Orvosi ellátásra vitték be a mentősök E. Andrást az esztergomi kórházba 2014. szeptember 6-án délelőtt. A hálátlannak bizonyuló beteg nem a saját lábán, hanem az ápoló biciklijével távozott a vizsgálatok után.</p>

Megverte őt ismerőse, ezért hívtak hozzá mentőt a helyi rendőrök. Az egyenruhások látták, amint kétszer is megütötte őt támadója. Az öklösöktől E. András elesett és beverte a fejét. A bántalmazót elfogták a körzeti megbízottak és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítottként hallgatták ki és a 41 éves V. Szilveszter esztergomi lakost, aki ellen garázdaság vétség elkövetésének magalapozott gyanúja miatt eljárást indított a rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 

 E. András hálátlan betegnek bizonyult. Miután a nővér elvégezte rajta a szükséges vizsgálatokat, a 33 éves esztergomi férfi a 42 éves ápoló kerékpárjával távozott az egészségügyi intézményből. Az egyik helyi élelmiszerüzlet parkolójában találták meg a rendőrök, amint a biciklit kínálta eladásra, de nem talált rá vevőt. E. Andrást az egyenruhások előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene, a kerékpárt pedig visszaadták a kórház dolgozójának.

 

/KEMRFK/

(forrás)