Lezárult a nyomozás a laptop-tolvajok ügyében
Bulvár
2014. szept. 4.

<p style="text-align: justify;">Lezárult a nyomozás a két esztergomi férfi ellen, akik laptopokat, telefonokat tulajdonítottak el többször is egy cég telephelyéről.</p>

Laptopot, telefonokat tulajdonított el két férfi egy esztergomi cég telephelyéről. A tulajdonos 2014. február 4-én fedezte fel értékei eltulajdonítását. Az esztergomi nyomozók alapos nyomkutatást és részletes adatgyűjtést végeztek, melynek köszönhetően 2014. február 27-én előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható J. Bélát és E. Tamást. A 32 éves tokodi és a 23 éves esztergomi gyanúsított kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett.

 

Elmondták, hogy kocsmázás közben merült fel bennük a betörés gondolata és az este folyamán több bűncselekményt is elkövettek. Először a föld alatti csőrendszeren át bementek egy telephelyre, ahonnan különböző kézi szerszámokat, vastárgyakat tulajdonítottak el, hazafelé menet pedig útba ejtették annak a cégnek a műhelyét, ahonnan a számítógépet és a mobilokat hozták el.

 

/KEMRFK/

(forrás)