Kirabolta a kocsmát, még aznap elfogták
Bulvár
2014. aug. 25.

<p style="text-align: justify;">S. Zsolt Csaba augusztus 11-én kirabolta az egyik esztergomi italmérést. A budapesti férfit még aznap elfogták a rendőrök, ekkor derült ki, hogy a fiatalember már kocsilopásért is körözés alatt áll.</p>

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. Zsolt Csaba 32 éves budapesti férfi ellen, aki a gyanú szerint 2014. augusztus 11-én délután Esztergomban bántalmazta egy kocsma alkalmazottját, majd elvitte a napi bevétel egy részét. A gyanúsított távozását követően a pultos értesítette a rendőröket, akik a kapott személyleírás alapján elfogták a férfit, akinél megtalálták az eltulajdonított pénzt.

 

 Igazoltatásakor kiderült, hogy a gyanúsítottat más is kereste. Budapest X. Kerületi Rendőrkapitánysága adott ki ellene elfogatóparancsot jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy főnöke autóját 2014. augusztus 5-én engedély nélkül hozta el Budapestről. A tehergépkocsit 2014. augusztus 10-én megtalálták az esztergomi rendőrök egy üzenettel a szélvédője mögött. A lapon lévő írás arról tájékoztatta az egyenruhásokat, hogy a járművet ellopták. Az is rajta volt, hogy kit értesítsenek, miután megtalálták az autót.

 

S. Zsolt Csabát az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

 

/KEMRFK/

(forrás)