Csoportos verekedés Tokodaltárón, késes támadás Dorogon
Bulvár
2014. aug. 19.

<p style="text-align: justify;">Még januárban történt Tokodaltárón az a verekedés, amellyel kapcsolatban a büntetőeljárást tegnap lezárta a Dorogi Rendőrkapitányság. Szintén tegnap kellett a dorogi rendőröknek intézkedniük egy késes támadás ügyében is.</p>

A boltban még csak veszekedtek, az utcán már verekedtek

 Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 25 éves J. Ilona, a 34 éves K. Rita és a 39 éves K. Zsolt ellen. A gyanú szerint J. Ilona egy tokodaltárói boltban került szóváltásba az üzlet eladójával, K. Ritával 2014. január 17-én. A vita az utcán folytatódott tovább, ahol már verekedéssé fajult. A dulakodáshoz ekkor az eladónő ismerőse, K. Zsolt is csatlakozott.  A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták J. Ilonát. K. Rita és K. Zsolt később önként jelent meg a Dorogi Rendőrkapitányságon. K. Rita gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, a vita abból alakult ki, hogy J. Ilona tartozott neki, tartozását azonban nem akarta megadni. A rendőrök J. Ilonát, K. Ritát és K. Zsoltot gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték őket. Az ügyben folytatott büntetőeljárást a rendőrség 2014. augusztus 18-án befejezte, és vádemelési javaslattal továbbította az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

 

Késsel fenyegette a szomszédját a dorogi férfi

 Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya D. István ellen. A 42 éves férfi a rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 18-án Dorogon, az utcán rátámadt szomszédjára és egy késsel megfenyegette őt. A gyanúsított ezt követően elmenekült a helyszínről. A dorogi rendőrök rövid időn belül néhány utcával arrébb elfogták D. Istvánt és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásának indítványozását.

 

/KEMRFK/

(forrás)