Tétényi szerint, ha nem ő nyer, Meggyes nélküli Meggyes-korszak veszi kezdetét
Közélet
2014. aug. 18.

<p style="text-align: justify;">Tétényi Éva szerint Esztergomban merőben más forgatókönyv is elképzelhető, mint amire az összes többi településen számítani lehet az őszi önkormányzati választásokon. Vagyis komolyan bízik abban, hogy függetlenként maga mögé utasíthatja a pártok által delegált polgármesterjelölteket - olvasható a <a href="http://nol.hu/belfold/rendszerhiba-vagy-jovo-1480045" target="_blank">Népszabadság cikkében.</a></p>

Azt ugyanakkor elismeri a polgármester, hogy más a helyzet, mint 2010-ben, amikor – szintén függetlenként – a teljes ellenzék támogatásával szállhatott ringbe a fideszes Meggyes Tamással. „Az protestszavazás volt, a polgárokat az kovácsolta össze, hogy el akarták zavarni Meggyest. Akkor nem ígértem mást, mint hogy megállítom a közpénzek elherdálását, véget vetek a helyi mutyiknak. Ezt sikerült is megvalósítanom. Igaz, csaknem négy évbe telt, hogy újra működőképessé váljon a város. Most jöhetne az építkezés ideje” – fogalmazza meg Tétényi a lapnak.

 

 

Az újraválasztásának esélyéről, és arról, hogy mihez is kezdene az új 5 éves ciklus alatt a polgármester, a nol.hu-n lehet bővebben olvasni.

(forrás)