A sport és az emlékezés jegyében telt a hetedik Borbély Zoltán Labdarúgó Emléktorna
Sport
2014. aug. 14.

<p>Hetedik alkalommal rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Borbély Zoltán Emléktornát 2014. augusztus 13-án Esztergomban. A versennyel a rendőrség a 2008-ban, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz hadnagynak állít emléket.</p>

A meghívásos kispályás labdarúgó tornán a rendőrkapitányságok és a főkapitányság csapatai mellett a 25. Klapka György Lövészdandár, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a szlovákiai Párkányi Városi Rendőrség is képviseltette magát. A szlovák csapat másodjára vesz részt a nekik köszönhetően nemzetközire bővült tornán.

 

A sportrendezvényt Farkas Gábor r. ezredes, a Komárom–Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Ica néni, Borbély Zoltán édesanyja nyitotta meg, akik sportszerű küzdésre buzdították a rendőröket és katonákat és a szakadó eső ellenére az induló csapatoknak megköszönték a részvételt. A hetedik Borbély Zoltán Emléktornát végül a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte, a Párkányi Városi Rendőrség együttese és a Dorogi Rendőrkapitányság állománya előtt. A torna legjobb játékosa a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság amatőr futballistája, Németh Zsolt lett, míg a legjobb kapusnak a Komáromi Rendőrkapitányság rendőrét, Farkas Lászlót választották.

 

/KEMRFK/

(forrás)