Tittmann János kilép az MSZP-ből, Winkfein Csaba a párt dorogi jelöltje
Közélet
2014. júl. 24.

<p style="text-align: justify;">Az MSZP Dorog Térségi Szervezetének július 23-án tartott taggyűlésén, egyhangú szavazással megválasztották a 2014-es dorogi önkormányzati választás jelöltjeit. A polgármesterjelölt a dorogi szervezet elnöke, Winkfein Csaba lett.</p>

A taggyűlés kezdetén jelentette be Dr. Tittmann János, hogy kilép a pártból, a továbbiakban nem kéri az MSZP támogatását. A jelenlegi szocialista polgármester 20 éve vezeti a várost. A tagság megvitatta és tudomásul vette az új helyzetet, majd egyhangúlag arról döntöttek: az MSZP Dorogon önálló polgármester-jelöltet állít.

 

„Célunk az elnökség és a tagság egyetértésével egy nyitott és fiatalos program megvalósítása, amely során egy szervezetében és arculatában megújult helyi MSZP-vel fognak találkozni a választók” – jelentette ki Winkfein Csaba polgármesterjelölt. Az MSZP Dorog Térségi Szervezetének elnöke hozzátette, hogy személyesen fogják felvenni a kapcsolatot a választókkal, és az igényeket felmérve valódi alternatívát kívánnak nyújtani.

 

A tagság kiemeltnek tartja, hogy valódi párbeszédet alakítson ki a lakosokkal, akik így nemcsak résztvevőivé, hanem alakítóivá válhatnak az általuk megválasztott városvezetés programjának. - hangzott el a taggyűlésen.

 

A tagság egyetértett abban, hogy a fiatalos lendület, a tapasztalat és az építkezés jegyében dolgoznak a dorogiakért. A következő hetekben keresik a kapcsolatot a város civil szervezeteivel, vállalkozóival, és város lakosaival, akikkel közös programot kívánnak kialakítani.

 

A taggyűlés döntött a dorogi képviselőjelöltek személyéről. A nyolc választókerületben a következő jelölteket indítják: 1.vk. Cserna János, 2.vk. Éberhardt Sándor, 3.vk. Kontra Sándor, 4.vk. Svájczer Tibor, 5.vk. Király Erzsébet, 6.vk. Szigligeti Renáta, 7.vk. Winkfein Csaba, és 8.vk. Nébel József Ferenc.

 

/mszp.hu/

(forrás)