Tűz Búbánatvölgyben, baleset Tátnál, részeg inzultáló – kék híres összeállítás
Bulvár
2014. júl. 15.

<p style="text-align: justify;">Ma kora reggel kigyulladt egy hétvégi ház tetőszerkezete a búbánatvölgyi Nyaktekercs utcában, tegnap baleset történt a Tátra bevezető Bajnai úton, és buszozókat inzultáló részeget fogtak a rendőrök. Kék híres összeállításunk következik.</p>

Sérüléssel járó baleset Tátnál

Összeütközött egy személyautó és egy terepjáró hétfő késő délután Komárom-Esztergom megyében, a Tátra bevezető Bajnai úton, néhány száz méterre a város határától. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentősök ellátják. A helyszínre a nyergesújfalui tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A helyszínelés és a műszaki mentési munkálatok idejére a Bajnai út érintett szakaszán forgalomkorlátozás volt érvényben.

 

Kigyulladt egy nyaraló tetőszerkezete

Teljes terjedelmében égett kedd reggel egy hétvégi ház tetőszerkezete az esztergomi Nyaktekercs utcában. A tűzhöz a város tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, miközben egy gázpalackot is kihoztak az épületből. A tűzben senki nem sérült meg.

 

Többek között  buszra váró kisgyermekes anyát inzultált az ittas férfi

Megbotránkozást keltett egy férfi viselkedése a járókelőkben Dömösön 2014. július 14-én. A 30 éves szabálysértő először egy bolt mellett üldögélő férfit, majd egy, a kislányával a buszra várakozó nőt inzultált. A férfi hangoskodott és trágár szavakat kiabált. Ezt követően felszállt az Esztergom felé tartó menetrendszerinti autóbuszra, ahol több utasba is belekötött. A férfit az esztergomi járőrök szállították le a buszról. Elfogták és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol alkoholszondát alkalmazta vele szemben, mely pozitív lett.

 

 A 30 éves szabálysértő ellen garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a rendőrség. A férfit az Esztergomi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és gyorsított eljárásban, 72 órán belül bíróság elé állítja.

 

/KEMRFK, Katasztrófavédelem/

 

(forrás)