Harry herceg Esztergomban járt egy esküvőn – nem hazudtolta meg önmagát
Bulvár
2014. jún. 11.

<p style="text-align: justify;">Még szombaton kapott szerkesztőségünk egy levelet, melyben Ilona nevű olvasónk hívta fel rá a figyelmünket, hogy a Bazilikában egy angol nyelvű esküvő zajlott le igen illusztris vendégek előtt. Olvasónk valószínűleg azt láthatta, ahogyan a német Oppenheim Bank tulajdonosának lányát, Alexandra von Kro­ckowot vezetik oltár elé. Az esküvőn részt vett a brit királyi család legbulizósabb tagja, Harry herceg is.  Az esketést Székely János segédpüspök vezette.</p>

A hercegnek különleges kérései nem volt az esküvő helyszínéül szolgáló Béla-kastély személyzetéhez. De természetesen különös figyelmet és védelmet kapott az esküvőt és a háromnapos hétvégét biztosító német és szlovák szakemberektől. Ők az esztergomi ceremónián is jelen voltak, igaz, jelenlétük szinte észrevehetetlen volt a násznép körében - olvasható a Bors online kiadásában.

 

Harry viselkedése korábban már többször kiverte a biztosítékot a Buckingham-palotában, és úgy hírlik, hogy már II. Erzsébet királyné is elbeszélgetett vele személyesen amiatt, hogy képtelen fékezni bulizásait.

 

A szlovákiai hétvégén sem hazudtolta meg önmagát. Az esküvőről kiszivárgott hírek szerint ugyanis alaposan felöntött a garatra, és ellenben a többi vendéggel, őt nem érdekelte az etikett: csupán egy szál fehér ingben mulatozott a kastélyparkban.

 

– Szombat délután nagyot pancsolt a barátaival a medencében, de este többet poharazott a kelleténél. Állítólag hajnalban kidőlve találtak rá – mondta a lap egyik forrása. – Szombat éjszaka sikerült Harrynek újra alaposan felöntenie a garatra. Reggel hatkor kifeküdt a busz elé az úttestre. Egész este két hölgy társaságát élvezte, velük is ment fel hajnalban pihenni.

 

A teljes hír itt olvasható el.

(forrás)