Videó a csütörtök délután történtekről

Videó a csütörtök délután történtekről

2007. 09. 22. 20:45

A csütörtök délutáni, tojásdobálással végződő Meggyes Tamás és az igazgató érdekében megjelent szülők, petíciót átadni készülő diákok szóváltásról készült videó.

2007. 09. 23. 11:12

Közben kiderült, hogy kórházigazgatót is keresnek, ezen elment egy szavazat...

___ írta: Mesélj csak, mit tudsz? szóval mi van Olimpiával?

2007. 09. 23. 11:04

göregábor írta: Mivel a főszógabíró nem tudott mögnyugtatóan mökfelelni a kérdésekre a fojosón, így kisebb zúgolódás támatt a zelégedetlen lyelenlevők köriben, melynek folyományaként, egy ismeretlen tyúk átall kipottyantott tolyásnak láccó tárgy röppájájának vége tanákozott a főszógabíró felsőruházatának matérijumával, minek következtiben egy dejákhoz közel álló szülő, kinek a keziből a tolyásnak láccó tárgy a fizikai törvények relytéjes fojása úttyán elhagyta nyugalmi állapotát, tsendőrség átalli elvezetésre lött ítétetve.

bővebben: www.szeretgom.hu

A tojásdobálással én nem értek egyet . Nem kéne átvenni ezt a harcmodort. Egyébként a Magyar Hírlapban (tulajdonos váltás előtt kedvenc lapom, amit máig kézbesítenek, pedig lemondtuk az előfizetést) egyenesen tojászáporról írt. Igaz nem címlapon. Sajnos az országos megjelenés csak akkor kívánatos, ha a tudósító nem sajátos szemüvegen keresztül látja az eseményeket.

2007. 09. 23. 10:55

No még egyszer:

becő írta: Ami nekem ebből átjött: mindenki ideges, az rendben van. Meggyes szép lassan kiesett a képből, valami nem stimmelt neki: ő itt a polgármester - és nem nyalnak be...? Dehát neki itt most be kell, hogy nyaljanak... Na, valaki... Senki...??? Egyre idegesebbé vált, egyre arrogánsabba - veszélyben a biztos felsőbbrendűség!

Na, ezt az érzést kell benne tovább erősíteni, napról napra, percről percre, másodperc levegőt és szünetet nem hagyva számára.

2007. 09. 23. 10:50

" nem tudjuk a sotétséget a nappaltól megkülönböztetni.. Ebből pedig következik, hogy a jót sem a rossztól, a demokráciát sem az autachista stilustól, a demokratát a diktátortól, az iskolát sem a börtöntől. stb.

" Pedig MT igazgatójelöltje - a hírek szerint - pontosan beleillik a képbe: szakmai kompetencia híján kettesével sorakoztatja a tanulókat, legfőbb és egyetlen eszköze a FEGYELEM. Remélem, nem jutunk idáig, de ezek a fiatalok, akik az utóbbi napokban fényesen bebizonyították, hogy képesek önállóan gondolkozni, nem viselnék el ezt a fajta vezetői módszert.:-)

2007. 09. 23. 8:01

Balogh Zoltán volt az aki meg szakította a polgármester hazugságait azzal, hogy "ne higgyenek neki"? Mert ha igen, akkor nem fog sokáig ő sem ott dolgozni.

2007. 09. 23. 7:54

MT hozta a szokásos -végtelenül irritáló- formáját: természetesen ő semmiért nem hibás, nem felelős, nyugodt a lelkiismerete (Ó, de irigylem a lelki békéjét!!). És persze szerinte mindenért az iskolavezetés a hibás ("iskolavezetés": ezt hogyan is kell mostanság értelmezni?!). Ezért az újabb "cirkuszért" is persze. Amúgy is, ha jól hallottam a szavait: az iskolának nem volt egyetlen nehéz napja sem. (SIC!!!) Szóval ez már nagyon durva!

2007. 09. 23. 0:48

Kedves MIndenki!

Egy pillanatra sem szabad megállni, mert előjön az emberek között a felejtés! Minden elismerésem azoknak akik megtették az első lépéseket, és kitartást mindenkinek, de főleg S.P.-nak és családjának!

2007. 09. 23. 0:36

Mivel a főszógabíró nem tudott mögnyugtatóan mökfelelni a kérdésekre a fojosón, így kisebb zúgolódás támatt a zelégedetlen lyelenlevők köriben, melynek folyományaként, egy ismeretlen tyúk átall kipottyantott tolyásnak láccó tárgy röppájájának vége tanákozott a főszógabíró felsőruházatának matérijumával, minek következtiben egy dejákhoz közel álló szülő, kinek a keziből a tolyásnak láccó tárgy a fizikai törvények relytéjes fojása úttyán elhagyta nyugalmi állapotát, tsendőrség átalli elvezetésre lött ítétetve.

bővebben: www.szeretgom.hu

2007. 09. 22. 23:17

g. írta:

becő írta: Most valaki - a tanári kar elsőként - kinyitotta a száját a külvilág felé.

Nana! Nyílt levél rémlik?

puszika és, esdeklek térdenállva.... :) Mellesleg magam részéről a valódi nyitást - bár a nyílt levelet és minden egyebet messzemenőkig ismerem és elismerem - szóval a valódi nyitást a tanári kari sajtótájékoztatónál érzem. Igaz, nem az első akció - de az első zárt alakzat és erőfelmutatás. Azzal együtt is, igazad van a nyílt levéllel - és még pár más dolog is van, amiről Te sem tudhatsz korábbról...:))))

2007. 09. 22. 23:14

becő írta: Most valaki - a tanári kar elsőként - kinyitotta a száját a külvilág felé.

Nana! Nyílt levél rémlik?

2007. 09. 22. 23:09

lilaaa írta: uramisten ez az ember... ...de persze honnan is tudhatná? feltételezem az iskolái nem hagytak benne túl mély nyomot, valljuk meg, látszik is, bár tudom, hogy szemét dolog személyeskedni, de ez az ember már mindent kihoz belőlem, ...

Nos, ez az ember - olvashatod a nacionáléját oldal a Wikiknél is - szóval érettségije van, hivatásos szerencsevadász, egy ideig cigicsempész, egy ideig seftelő, egy ideig politikai karrierista és csaló, egy ideje hivatásos túlélő, de szó szerint. Rengeteg eljárást megúszott azzal, hogy ő bizony hivatásos politikus, sakkban tart sok mindenkit, erőszakoskodik a családjával, despota a városában, városi kasszát nyitogat Magasabb Célokra, fekvőrendőröket rakat a háza elé, ha nem tetszik neki a nagy forgalom, saját építési besorolásokat csináltat a házához, ha neki úgy tetszik - elvárja, hogy megbecsüljék és körbeudvarolják a komornyikjai, akiknek ad is némi koncot, önkormányzati megbízásokat, állásokat a családtagok részére, válalkozási engedélyeket, ezt-azt.

Eddig hallgattak az emberek. Most valaki - a tanári kar elsőként - kinyitotta a száját a külvilág felé. Nem szabad hagyni, hogy csendesedjenek a dolgok, ha ebben az életben még mást szeretne magának ez a város.

Ez van.

Tüntetünk!

2007. 09. 22. 23:07

na jó. ez már egy kicsit túlzás..."nem kicsit, nagyon".. :-) félelmetes.. hogy beszélhet ilyen teljes léleknyugalommal?

2007. 09. 22. 23:05

lilaaa írta: uramisten ez az ember...nem is tudom jelzővel illetni! amikor azzal példálózik, hogy hány iskolát zártak be az országban, szóval ne sírjon az iskola, hogy a szülők pénzéből és erejéből kellett költözködnie...HOL ÉL EZ A FAZON??? meg hogy a tanárnak az a dolga, hogy tanítson, ne pedig az igazgatóval foglalkozzon...EZMI??? látszik rajta, hogy fogalma sincs, milyen az élet egy iskolában, nem tudja, milyen viszonyok uralkodnak egy normális munkahelyen, és mennyire fontos egy iskolának, mind a tanároknak mind pedig a diákoknak az igazgató személye. de persze honnan is tudhatná? feltételezem az iskolái nem hagytak benne túl mély nyomot, valljuk meg, látszik is, bár tudom, hogy szemét dolog személyeskedni, de ez az ember már mindent kihoz belőlem, és nem hinném, hogy valaha is dolgozott beosztottként, vagy ha igen, akkor egy reset gombbal már rég törölte, különben a memóriájában nem lett volna elég hely az oligarcha-funkciónak!

Ennek az embernek csak születni volt nehéz...de talán még az se....

2007. 09. 22. 22:59

uramisten ez az ember...nem is tudom jelzővel illetni! amikor azzal példálózik, hogy hány iskolát zártak be az országban, szóval ne sírjon az iskola, hogy a szülők pénzéből és erejéből kellett költözködnie...HOL ÉL EZ A FAZON??? meg hogy a tanárnak az a dolga, hogy tanítson, ne pedig az igazgatóval foglalkozzon...EZMI??? látszik rajta, hogy fogalma sincs, milyen az élet egy iskolában, nem tudja, milyen viszonyok uralkodnak egy normális munkahelyen, és mennyire fontos egy iskolának, mind a tanároknak mind pedig a diákoknak az igazgató személye. de persze honnan is tudhatná? feltételezem az iskolái nem hagytak benne túl mély nyomot, valljuk meg, látszik is, bár tudom, hogy szemét dolog személyeskedni, de ez az ember már mindent kihoz belőlem, és nem hinném, hogy valaha is dolgozott beosztottként, vagy ha igen, akkor egy reset gombbal már rég törölte, különben a memóriájában nem lett volna elég hely az oligarcha-funkciónak!

2007. 09. 22. 22:55

Ez egyszerűen undorító!!!!!!!!!!!!

2007. 09. 22. 21:48

Beaune írta: Közben kiderült, hogy kórházigazgatót is keresnek, ezen elment egy szavazat...

???

Mi történt Sólyom Olimpiával?

2007. 09. 22. 21:45

becő írta:

Erus írta: Becő, én is azt gondoltam, egy-két reálisan, normálisan gondolkodó képviselőn múlhat a dolog.De az a hir járja, hogy volt akinek az orra előtt elhuztak olyan mézes madzagot, ami nagyobb falatot igért, minthogy egy gimnázium mellett kiálljon, mégha ugy is gondolná a dolgot.

pont ezt mondom: hiába mondták, fogadkoztak, ígértek - megfordultak, besunnyogtak, eladták magukat ismét. Meggyes kiszámíthatóan, stabilan szemétkedik - ezek viszont gyalázatos disznók, igazán rajtuk veszett el a szavazás.

Közben kiderült, hogy kórházigazgatót is keresnek, ezen elment egy szavazat...

2007. 09. 22. 21:31

1. Elöbbre való mindennél, hogy az igazgatónak a fentartót kell képviselni???

2. Ez egy k..va jó város, itt a polgármester nem szól bele, hogy tanuljon a gyerek, nem szól bele, hogy hogyan tanítson a tanár, ezért a gyerek, meg a tanár se szóljon bele, hogy a polgármester hogyan váltja le az igazgatót.

2007. 09. 22. 21:28

Erus írta: Becő, én is azt gondoltam, egy-két reálisan, normálisan gondolkodó képviselőn múlhat a dolog.De az a hir járja, hogy volt akinek az orra előtt elhuztak olyan mézes madzagot, ami nagyobb falatot igért, minthogy egy gimnázium mellett kiálljon, mégha ugy is gondolná a dolgot.

pont ezt mondom: hiába mondták, fogadkoztak, ígértek - megfordultak, besunnyogtak, eladták magukat ismét. Meggyes kiszámíthatóan, stabilan szemétkedik - ezek viszont gyalázatos disznók, igazán rajtuk veszett el a szavazás.

2007. 09. 22. 21:27

becő írta: Ami nekem ebből átjött: mindenki ideges, az rendben van. Meggyes szép lassan kiesett a képből, valami nem stimmelt neki: ő itt a polgármester - és nem nyalnak be...? Dehát neki itt most be kell, hogy nyaljanak... Na, valaki... Senki...??? Egyre idegesebbé vált, egyre arrogánsabba - veszélyben a biztos felsőbbrendűség!

Na, ezt az érzést kell benne tovább erősíteni, napról napra, percről percre, másodperc levegőt és szünetet nem hagyva számára.

Ezért tettem be az Best of Szent István Gimnzáiumba a walesi bárdokat. Egyszer ennek is vége lesz.