Csúcson a dorogi sportolók
Sport
2014. máj. 19.

<p style="text-align: justify;">Május 17. rendkívüli nap volt a dorogi sportolóknak köszönhetően, ugyanis aznap ünnepelték a dorogi sportéletet megalapozó DAC megalakulásának 100. évfordulóját. Legendás elődeikhez híven a dorogi versenyzők kitűnő eredményeket szereztek aznap. A női focicsapat, a Diófa SE bajnok lett, ahogyan a Dorogi Egyetértés Sportegyesület NBII-es junior kézilabda csapata is.</p>

Kiválóan szerepeltek a dorogi versenyzők a Nyílt Grappling, Pankráció és Amatőr MMA Magyar Bajnokságon, amelyet Miskolcon rendeztek meg május 17-én. Tíz dorogi versenyző közül öten Magyar Bajnokok lettek- tudta meg Dorog város hivatalos honlapja Puksa Ferenctől, a Dorogi Nehézatlétikai Club elnökétől.

 

Klányi Márk a Cadet +85kg-ban 2. helyezett, míg Juhász Péter a Cadet -85kg-ban Magyar Bajnok lett. Gunev Kristól a juniorok között (-71kg) a dobogó harmadik fokára állhatott fel, ahogyan Kozák Patrik is (junior -66kg). Ficz Géza megnyerte a juniorok versenyét a +92kg-osok között, ezzel kiérdemelte a Magyar Bajnok címet. Spóner Bence (junior +92kg) a negyedik helyig küzdötte fel magát. Juhász Balázs ugyanebben a kategóriában Magyar Bajnok lett, míg a felnőttek között 2. helyezett.

 

További kiváló dorogi sporteredmények a város hivatalos honlapján olvashatóak.

 

/dorog.hu/

(forrás)