Jótékonysági futás egy esztergomi családért
Sport
2014. máj. 13.

<p style="text-align: justify;">Az Esztergomi Futóművek Amatőr Sportegyesület egyik tagja támogatására szervez jótékonysági futást. Az eseménnyel egy fiatal anyukának és másfél éves kisfiának szeretnének segíteni, akiknek egy családi tragédia következtében leégett a lakóhelyük és szinte mindenük odalett.</p>

A jótékonysági futásra várják a kocogást, futást, vagy akár a gyaloglást kedvelőket és a csak segíteni szándékozókat is egyaránt az alábbiak szerint.

 

Időpont: 2014. május 24., szombat 9-21 óra között

 

Helyszín: a Dobó Katalin Gimnázium udvarán lévő 200 méteres, salakos futópálya.

 

Támogatási díj: egy kör teljesítéséért 100,- azaz Egyszáz forint adományra gondoltunk. Természetesen ettől eltérő összeggel is lehet „nevezni.”

 

Frissítés: Ivóvíz és jóízű beszélgetés az egyesület tagjaival. Esetleg egy kis rágcsálnivaló – az egyesület által biztosított, illetve a résztvevők által hozott nassolnivalók.

 

„Díjazás”: Min. 10 kör teljesítéséért ajándékot adunk.

 

Egyéb juttatások: Futással kapcsolatos szaktanácsadás. Nordic Walking- bemutató. Baráti fogadtatás.

 

Támogatási lehetőség még: az Esztergomi Futóművek számlájára, közleményben „jótékonysági futás” megjegyzéssel. Duna Takarékszövetkezet 58600575-11170808.

 

Az egyesület kapcsolt célja emellett, hogy segítse az életmódváltást fontolgatókat és a futással kacérkodókat az indulásban, a középhaladókat a szárnybontogatásban, a haladóknak pedig a maratoni felkészüléshez kívánnak tanácsokat adni.

 

/Esztergomi Futóművek/

(forrás)