Újra ép a Széchenyi téri díszburkolat
Környezetünk
2014. ápr. 25.

<p style="text-align: justify;">A húsvéti ünnepek előtti pénteken a polgármesteri hivatal a több helyen megsüllyedt, beszakadt Széchenyi téri díszburkolatot javítatta ki. A törött járólapokat kicserélték, a kisebb szinteltéréseket kijavították, a komolyabb problémát okozó három darab beszakadást előbb betömték és tömörítették a szakemberek, majd erre került vissza a díszburkolat.</p>

Az elmúlt három hétben megkezdődött a zöldfelületek gondozása is Esztergomban. A közhasznú munkások a Budai Nagy Antal lakótelepről kiindulva, a Prímás szigeten és a Kis-Duna sétányon át haladva fokozatosan nyírják a zöldfelületeket, takarítják az utakat, járdákat.

 

A héten a közelgő Szent György napokra készülve a Városháza munkásai a szentgyörgymezői Olvasókör és templom előtti parkot tette rendbe, majd a Belvárosban, az Aranyhegyen és a Béke téren folytatja a munkát a „zöld kommandó”. A gépigényes, nagyobb zöldterületek rendbetétele, mint a Várhegy, vagy a Bánomi áttörés, vállalkozók bevonásával történik majd.

 

Városházi információ

(forrás)