Meggyes Tamás esete a Fidesszel meg a betyárbecsülettel

Meggyes Tamás esete a Fidesszel meg a betyárbecsülettel

2014. 04. 10. 10:10

A Fidesz megnyerte az országgyűlési választásokat. Meggyes Tamás volt esztergomi fideszes polgármester, most már volt fideszes országgyűlési képviselő azonban már nem lehet a sikerek részese. Nem lesz országgyűlési képviselő, és korábbi "harcostársai" is látványosan elfordultak tőle. Az előzményeket ismerve felmerül a kérdés: Tényleg ezt, ilyen módon érdemelte főnökeitől és még nem is olyan régen hű helyi követőitől? Tényleg neki egyedül kell elvinnie a balhét itt Esztergomban?

Azért az érdekes, hogy az esztergomi balhét egyedül Meggyessel akarják elvitetni. Pedig Meggyesnek igen sokat köszönhet a fidesz, személy szerint sokat köszönhet sok fideszes. Azt is pontosan tudjuk  mi esztergomiak, hogy Meggyes a többi helyi fideszes támogatása nélkül egyetlen döntést nem hozhatott volna meg. Köztük azok támogatása nélkül, akik minket most amnéziásnak tekintve megújult fideszt hirdetnek, mintha nekik az égvilágon semmi közük nem lett volna Meggyes Tamáshoz.

 

Vajon Meggyes Tamás szó nélkül el fogja viselni, hogy a rúgásokat kizárólag ő kapja pártjától, hogy őt mutatja fel bűnbakként a "megújult" helyi fidesz? Hol itt a betyárbecsület? Őszig még elgondolkodhat ezen.

 

"Szinte mindenkiről gondoskodott Orbán Viktor és a Fidesz vezetősége: a parlamentből távozó 136 kormánypárti politikus közül csak 8 olyan akad, akinek még nem biztosították a megélhetését, igaz, nekik is van mit a tejbe aprítaniuk. "

"Fekete bárányok


De az Esztergomban rengeteg vihart kavart Meggyes Tamás sem marad őszig teljesen fizetés nélkül: tagja a város képviselő-testületének, ám ott csak 89 ezer forintot keres, ami aprópénz a bruttó 804 ezres parlamenti tiszteletdíjához képest."

 

http://hvg.hu/itthon/20140410_Fidesz_kieso_kepviselok_Orban?fb_action_ids=10202649592299093&fb_action_types=og.recommends

2014. 04. 10. 14:33

A hála a politikában ismeretlen fogalom, különösen ha a  hálára váró kényelmetlen dolgokra emlékezik és emlékeztet!  Így múlik el a világ dicsősége, mondja a klasszikus latin! Bizony lehet, hogy a balhét Meggyesnek egyedül kell elvinni! Ja és milyen balhét? Amit hálából a régi új hatalom majd szépen elaltat, és feledtet? Nem kell Meggyest félteni, ahogy több, a fideszhez köthető balhé okozóját  sem, amig fidesz hatalom van!