Balesetet okozott, aztán továbbhajtott egy audis
Bulvár
2014. ápr. 9.

<p style="text-align: justify;">Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. 2014. március 26-án 15 óra 10 perckor Dorog belterületén a Bécsi út és Mária utca kereszteződésében egy fekete színű, Audi típusú személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy, a védett úton közlekedő személygépkocsinak, ezért a részes gépjármű összeütközött egy szemből szabályosan közlekedő gépkocsival. </p>

A mentőszolgálat munkatársai négy sérültet szállítottak kórházba. A balesetet követően az Audi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

 

 Az Esztergomi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja. Aki felismeri a képen szereplő járművezetőt, annak tartózkodási helyéről, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 33/510-240-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén!

 

/KEMRFK/

(forrás)