Március 15-én a Gasztroangyal új adással jelentkezik. Esztergomban és Visegrádon jártak, ahol eléjük tárult a múlt, hiszen a Keresztény Múzeumban csodálatos, régi étkészleteket láthattak, illetve olyan nagy, európai manufaktúrák termékeit, melyeket neves családok ajándékoztak a múzeumnak.
Ebben a két, turisztikailag is nagyon fontos városban rengeteg kincsre bukkantak. Igazi történelmi gasztroutazáson vehettek részt a „séfek séfjével”, Gullner Gyulával. Visegrádon a Szent György Lovagrend bemutatót tartott a kedvükért, és még egy Mátyás király korabeli vadételt is elkészítettek nekik. Megtudták, mi volt Görgey Artúr kedvenc reggelije, és hogy vajon miért jött haza Esztergomba egy olyan sommelier hölgy, aki külföldön Michelin-csillagos éttermekben dolgozott. Rétki Gábor tejtermelőnél megkóstolták az ország egyik legfinomabb tejfölét, és azt is kiderítették, milyen fürjlevest ehetett Mária Terézia.
Mindenkit vár a Gasztróangyal szombaton az M1-en 17.30-kor.