Bojkott a Sitku Pál lemondatását megszavazókra
2007. szept. 22.

<p>Szeretnénk megkérni minden jóérzésű esztergomi polgárt, hogy a Szent István Gimnázium igazgatójával, tanáraival, diákjaival történt méltánytalan eseményekre válaszul határozatlan ideig ne látogassa, ne költsön pénzt a 12 igennel szavazó képviselő üzleti érdekeltségébe tartozó vendéglátóhelyeken, boltokban, szolgáltató helyeken.</p>

Ezen helyek bővülő istáját a következő linkre megnyíló oldalon gyűjtjük:

A tizenkét személy:


- Meggyes Tamás - polgármester
- Knapp János Pál - alpolgármester
- Németh József - alpolgármester
- Eck Alajos - képviselő
- Ivanov Mihály - képviselő
- Kálmán Sándor - képviselő
- dr. Kolumbán György - képviselő
- dr. Osvai László - képviselő
- Petróczy Gyula - képviselő
- Petrovics János - képviselő
- Pócsföldi József - képviselő
- Szalma László - képviselő

A listát bármelyik regisztrált felhasználó bővítheti. E-mailben a bojkott@szeretgom.hu e-mail címre várjuk azon vállalkozások, üzletek címét és nevét amiknek érintettség okán helyük lenne a listán. Aki a fenti 12 személy tulajdonában lévő, vagy rokonuk tulajdonában lévő vállalkozásról tud, kérem küldje el azt a fenti e-mail címre.

A listára felkerül minden olyan vállalkozás is, melyhez köthető személy a Sitku Pál visszahelyezéséért tevékenykedő polgárokat szóval vagy cselekedettel támadja, becsmérli, jogukat erre a tiltakozásra bármilyen módon kétségbe vonja.

Ha a listára felkerült vállalkozás a képviselő rokonának tulajdonában van, és ő megkeres minket, hogy elhatárolódjon a képviselőtől, akkor az adott vállalkozás lekerül a listáról. Ha az adott képviselő bejelenti a lemondását a következő testületi ülésen, ugyancsak kikerül a bojkottált vállalkozások közül.

Ha a képviselőtestület visszavonja Sitku Pál igazgató úr lemondatását azonnal végetér a bojkott.

(forrás)