Balesetet okozott és elhajtott
Bulvár
2014. jan. 21.

<p style="text-align: justify;">A rendőrség a lakosság segítségét kéri annak az ismeretlen járművezető személyazonosságának megállapításában, aki tavaly december 21-én balesetet okozott Dorog és Leányvár között.</p>

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 11060/1791/2013.bü. számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen személy 2013. december 21-én 20 óra 10 perc körüli időben az általa vezetett feltehetően világos színű, Audi vagy Volkswagen típusú, elől kék fényű világítással rendelkező személygépkocsival közlekedett Dorog felől Leányvár irányába.

 

 A Sanyo Hungária Kft. és a 117. számú főút közötti útszakaszon az előtte haladó gépjármű előzésébe kezdett, melynek során a vele szemben szabályosan közlekedő Peugeot Partner személygépkocsi vezetője hogy az ütközést elkerülje, hirtelen jobbra kormányozta és az úttestet elhagyva egy fának csapódott. A balesetet okozó személy megállás és adatainak hátrahagyása nélkül továbbhajtott Leányvár irányába.

 

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri annak a gépkocsivezetőnek a jelentkezését, aki a balesetet okozta. A rendőrség emellett várja azok jelentkezését, akik a sofőrrel vagy a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 33/510-240-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

/KEMRFK/

(forrás)