Balesetet okozott, majd továbhajtott
Bulvár
2014. jan. 17.

<p style="text-align: justify;">Az Esztergomi Rendőrkapitányság egy pirosas színű Volkswagen Golf IV-es személygépkocsi tulajdonosának azonosításához kéri a lakosság segítségét.</p>

. A rendelkezésre álló adatok szerint 2013. december 21-én 5 óra 30 és 6 óra között ismeretlen személy az általa vezetett piros vagy bordó színű, Volkswagen Golf IV-es típusú személygépkocsival közlekedett Esztergom belterületén. A jármű vezetője a Táti úton, a Hősök terén lévő körforgalom irányából Tát felé haladt, amikor áttért a baloldali forgalmi sávba és nekiütközött a szemből szabályosan közlekedő fehér színű Skoda Fabia típusú személygépkocsi bal oldalának. A Volkswagen Golf vezetője megállás és adatainak hátrahagyása nélkül továbbhajtott.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a Volkswagen Golf típusú személygépkocsi vezetőjének azonosítása érdekében a lakosság segítségét kéri. Aki a sofőrrel vagy a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16., p: 8-13.), vagy a 33/510-240-es telefonszámon, illetve a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

/KEMRFK/

(forrás)