Hat bűntettet is elkövetett egy dorogi tinédzser
Bulvár
2014. jan. 16.

<p style="text-align: justify;">Kifosztás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya S. Martin ellen. A 18 éves férfi a rendelkezésre álló adatok szerint 2013. január 11-én Dorogon az utcán megtámadta a sértettet, elvette tőle a pénztárcáját, majd elmenekült a helyszínről. A dorogi nyomozók négy nappal a rablást követően Esztergom-Kertvárosban elfogták a férfit és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.</p>

Kiderült, hogy S. Martin az elmúlt hetekben több bűncselekményt is elkövetett. 2013. decemberében és 2014 januárjában négy alkalommal tört be dorogi üzletekbe és szórakozóhelyekre. Egy dorogi sörözőből televíziót, készpénzt és szeszesitalokat tulajdonított el. Egy másik szórakozóhely raktárhelyiségéből és két zöldségüzletből készpénzt, valamint mobiltelefont és különböző élelmiszereket lopott el.

 

A 18 éves férfi 2014. január 13-án este becsöngetett egy idős dorogi asszony lakásába. Mikor a néni ajtót nyitott, S. Martin egy faléccel ütni kezdte és kitépte a sértett füléből a fülbevalóit. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmények elkövetését és részletes beismerő vallomást tett. S. Martin ellen – őrizetbe vétele mellett – két rendbeli lopás bűntett, két rendbeli lopás vétség, rablás bűntett és kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

 

/KEMRFK/

(forrás)