Rendőrrekord: fél óra alatt elfogták a tolvajokat
Bulvár
2013. dec. 21.

<p style="text-align: justify;">Az esztergomi rendőrök fél órán belül elfogták azt a két férfit, akik december 20-án 18 óra 30 körül rátámadtak egy idős asszonyra, hogy elvegyék értékeit.</p>

A gyanúsítottak leütötték a sértettet és elvették tőle a táskáját, majd elmenekültek a helyszínről. Az esztergomi rendőrök amint tudomást szereztek a bűncselekményről, széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek. Kiderült, hogy a két férfi a rablást követően több környékbeli üzletben is fizetett a sértett hitelkártyájával. Az egyenruhások végigjárták az érintett boltokat és személyleírást szereztek a gyanúsítottakról.

 

A gyors intézkedésnek köszönhetően a járőrök fél órával később elfogták a szlovák állampolgárságú F. K.-t és B. F.-et. A 18 és a 25 éves férfit előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A két férfi ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

/KEMRFK/

(forrás)