Többször is lopott ugyanonnan
Bulvár
2013. nov. 14.

<p style="text-align: justify;">Háromszor tört be ugyanarra a tokodi telephelyre az a 18 éves férfi, akit 2013. november 13-án fogtak el a dorogi rendőrök. </p>

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint S. Martin először 2013. szeptember 25-re virradóra a kerítésen átmászva jutott be egy helyi pékség járműcsarnokába, ahonnan rézcsövet, kézi lámpát és egy gázolajjal teli vaskannát tulajdonított el. Egy héttel később visszatért a telephelyre és vascsöveket, valamint egy akkumulátort lopott el. 2013. november 18-án hajnalban harmadszor is bement a telepre és ugyanezen a napon egy közelben parkoló gépjárműből is ellopta a benne található értékeket. A 18 éves S. Martint 2013. november 13-án otthonában elfogták a rendőrök és előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és további bűncselekmény elkövetésével gyanúsították meg.

 

A rendőrség gyanúja szerint a férfi 2013. október 14-én egy csolnoki családi házba is betört, ahonnan készpénzt tulajdonított el. S. Martin ellen – őrizetbe vétele mellett – üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya és kezdeményezte a fiatal férfi előzetes letartóztatását.

 

/KEMRFK/

(forrás)