Hideg a víz az élményfürdőben?

Hideg a víz az élményfürdőben?

2006. 11. 06. 12:43

Az Index Tékozló Homár mellékletén megjelent cikk szerzője szerint a hideg idő beköszöntével az élményfürdőben is csökkent a víz hőfoka.

A teljes cikk itt olvasható. Egy kiragadott részlet:

Homár írta: Miután az összes medencében arról beszéltek a pengeszájú, meredezõ mellbimbójú kuncsaftok, hogy milyen kellemetlen a hideg víz, rákérdeztem a mesterien teletetovált úszómesternél. A válasz tökéletesen tükrözte a vendégszívató intézmény filozófiáját: igaz, hogy a víz két fokkal hidegebb, mint korábban, de ez nem baj, direkt van, merthogy éppenséggel volt túl meleg.

A lekommunistázott kritikusok már az élményfürdõ építésének kezdetén felvetették, hogy talán hiba a párkányi híres – és feleennyibe kerülõ – strandtól légvonalban egy kilométerre egy másikat felhúzni milliárdokért. Nincs ennél kellemetlenebb, tényleg, de egyelõre a bolsevistáknak van igazuk: a fürdõben hétvégén is elhanyagolható a forgalom, ezért is szeretek idejárni a gyerekekkel, bár arra se vették a fáradságot, hogy egy nyomorult csúszdát beépítsenek a kicsik medencéjébe.

A fogyasztói érdektelenséget pedig az ilyen komancs praktikák okozzák, mint ez a jegesvizes szadizás. Vagy már arra sincs pénze a városnak, hogy felmelegítsék a vizet? Ha Ön tud errõl bármit is, írja meg a Homárnak!

gömbicica

2010. 01. 29. 18:45

Itt bezzeg még az utcán is termálviz folyik.Meglepett

http://zalaihirlap.hu/fooldal-legfrissebb_hirek/20100128_zalakaros_forras

 

Új termálforrás tört fel Zalakaros egyik utcájában

Zalakaros gazdasága nagymértékben épül a település alatt fekvő termálkincsre. Most újból bizonyosodott, hogy óriási víztartalékok rejtőzhetnek a mélyben: az egyik zalakarosi utca sarkán spontán melegvizes forrás tört fel..............

2006. 11. 09. 12:44

Talán megnőne az élményfürdő férfilátogatóinak a száma, ha tudnák, hogy a jegyár magába foglalja a meredező mellbimbók mustráját a "termál"-fürdőben...