Jó tanuló - jó sportoló pályázat
Sport
2013. nov. 13.

<p style="text-align: justify;">Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének Kulturális és Sport Bizottsága pályázatot ír ki az Esztergom Város jó tanulója - jó sportolója cím elnyerésére.</p>

A pályázat célja:

  

  • a tanulóifjúság ösztönzése, a szellemi és fizikai képességek fejlesztése,
  • az eredményes tanulásra és magasabb szintű sportolásra való ösztönzés,
  • a fair play szellemének ápolása,
  • az utánpótlás-nevelés célkitűzéseinek segítése,
  • a legkiválóbbak méltó elismerésben részesítése.

 

A pályázaton esztergomi székhellyel és működéssel bejegyzett sportszervezetben sportoló fiatalokat lehet felterjeszteni.

 

A pályázatok nemenként külön és két korosztályban (általános iskolás korosztály: II., III., IV. korcsoportban és középiskolai korosztály: V., VI., VII. korcsoportban) kerülnek értékelésre a tanulmányi eredmény és az egyesületi vagy diákolimpiai sporteredmények figyelembevételével.

 

A pályázatot az iskola és az egyesület közösen kitöltött és hitelesen dokumentált adatlapon adhatja be a sportoló 2012/2013-as tanév végi tanulmányi eredménye és a 2013. évi sporteredményei alapján. A pályázathoz csatolni kell a tanuló fénymásolt bizonyítványát is.

 

A sporteredményekhez minden eredményt be lehet írni, de az értékelésnél csak egy, a tanuló számára legkedvezőbb kerül figyelembevételre.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. november 15. (péntek) 12.00 óra.

 

A pályázatokat zárt borítékban, az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal Iktatójába kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton a következő címre: 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. A borítékon kérjük feltüntetni: „Esztergom Város jó tanulója – jó sportolója” pályázat.

A határidőn túl beérkezett és a formailag hibás (hiányosan kitöltött vagy melléklet nélküli) pályázatokat nem tudják elfogadni.

 

A pályázati adatlap innen tölthető le.

/esztergom.hu/

 

(forrás)