Beköltözött az ismerőséhez, és kirámolta a házát
Bulvár
2013. nov. 6.

<p style="text-align: justify;">Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya O. Pál ellen, akit 2013. november 5-én fogtak el a rendőrök. A férfi és az élettársa beköltözött egy ismerősükhöz, és elkezdték kirámolni annak házát.</p>

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 43 éves tokodi férfi 2013. augusztus 15. és 2013. november 3. között gipszből készült dekorációs elemeket és kettő darab, vasból készül kaput tulajdonított el egy esztergomi ingatlanból. A sértett és a gyanúsított ismerte egymást. A károsult befogadta O. Pált és élettársát, de az együttélés nem vált be. Olyannyira terhessé vált a sértett számára, hogy 2013 tavaszán kiköltözött házából. Azóta többször kérte lakóit, tegyék ugyanezt, a tokodi férfi és asszonya azonban csak 2013 augusztusában hagyta el az ingatlant, és egyúttal magával vitte a gipszből készült dekorációs elemeket és a vasból készül kapukat is.

 

A költözésről a sértett 2013. november 4-én szerzett tudomást és akkor vette észre azt is, hogy eltulajdonították értékeit. Feljelentést tett a rendőrségen, a nyomozók pedig 2013. november 5-én előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. O. Pál az ellene folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhet.

/KEMRFK/

(forrás)