Miközben az eltűnt hölgyet keresték, egy másikra leltek
Bulvár
2013. nov. 5.

<p style="text-align: justify;">Az Esztergomi Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Heincz Lászlóné 74 éves kisoroszi lakost, aki 2013. november 4-én 22 óra 30 perc körüli időben az esztergomi Vaszary Kolos Kórházból ismeretlen helyre távozott.  Miközben az idős asszony után folytattak kutatást, egy másik eltűnt hölgyre leltek a rend fáradhatatlan őrei.</p>

A néni betegségéből adódóan térben és időben nem tud tájékozódni. A keresett asszony kb. 150 centiméter magas, eltűnésekor fekete színű nadrágot és piros színű pólót viselt. Az Esztergomi Rendőrkapitányság egyenruhásai a bejelentést követően keresni kezdték az idős nénit, de eddig még nem találták meg, ezért a rendőrség a lakosság segítségét is kéri az eltűnt asszony felkutatásában.

 

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt hölgy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Miközben a rendőrök az eltűnt nénit keresték, egy másikat találtak Esztergomban, a buszvégállomás várótermében 2013. november 5-én hajnalban. Az egyenruhások igazoltatták az egymagában üldögélő idős asszonyt. Adatai ellenőrzése során derült ki róla, hogy a Budaörsi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözését rendelte el. Az esztergomi egyenruhások értesítették budaörsi kollégáikat, akik még hajnalban átvették az eltűntként keresett hölgyet.  

 /KEMRFK/

(forrás)