Ki akarta rabolni a drogériát, az őrök nem hagyták
Bulvár
2013. okt. 15.

<p style="text-align: justify;">Három biztonsági őr fogta le Sz. Mihályt, aki különböző gyógyászati és kozmetikai termékekkel a zsebeiben fizetés nélkül akart távozni egy esztergomi üzletből 2013. október 14-én.</p>

A 22 éves férfit a biztonsági kamerákat figyelő személyzet buktatta le. Látták, amint a kosarába tett pár vitamint és egyéb kozmetikumot. Ezeket a sorok között sétálgatva kicsomagolta. A termékeket zsebre tette, az üres dobozokat pedig a polcokra helyezte. Ezt követően a kasszához ment, ahol a kosár tartalmát kifizette, a ruhájába rejtett dolgokat viszont nem. Az őrök a kijáratnál feltartóztatták, és kérdőre vonták. A fiatal férfi félrelökte őket, de a biztonságiak nem hagyták, hogy elmeneküljön. Hárman lefogták és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A kihallgatáson részletes beismerő vallomást tett. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A 22 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette és a büntetőeljárást a hatóság még 2013. október 14-én lezárta.  Az Esztergomi Járási Ügyészségen kezdeményezték a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

/KEMRFK - Hírszerk./

(forrás)