A Fidesz felajánlja segítségét az 1 tonna hideg aszfalt bedolgozására

A Fidesz felajánlja segítségét az 1 tonna hideg aszfalt bedolgozására

2013. 09. 03. 8:48

A Fidesz Esztergomi Szervezete nevében ezennel felajánlást teszek az MSZP által a tegnapi napon Esztergom Város Önkormányzata részére rendelkezésre bocsájtott 1 tonna hideg aszfalt szakszerű bedolgozására.

Esztergomi vállalkozó bevonásával, a felajánló szándékának megfelelően kívánjuk elvégeztetni a munkát.

Polgármester asszonytól várjuk a tulajdonosi és közútkezelői hozzájárulását. A dokumentumokat megküldheti a Szervezetünk részére a 2500 Esztergom Petőfi Sándor utca 19. sz. címre, a fidesztiroda@gmail.com e-mail címre, illetve igény szerint szervezetünk képviselője személyesen átveszi.

Polgármester asszony jelzésének és dokumentumok megérkezésének birtokában a kivitelezést azonnal megkezdjük.

György Róbert
elnök
Fidesz Magyar Polgári Szövetség
Esztergomi Szervezete


 

Előzmény: Az MSZP tegnapi akciója

2013. 09. 10. 16:43

A vak is látja, hogy ez kampány-fogás, de szerencsére a legtöbb esztergomi már átlát a dolgokon és nem felejti el azt, amit itt csinált a Fidesz három évig. Eddig nem volt baj, hogy a kátyúktól nem lehet közlekedni, de a válaztás közledétével, hogy aggódnak az esztergomi emberekért.

2013. 09. 05. 0:25

Választási üveggolyó, ha arra gondolok Petróczi sorban nyeri a ciklusokat azzal, hogy mindíg megigéri, rendbe teszi a szentgyörgymezei utakat. Azután ha jön az új választás megint megigéri. Az ő szintjén ez még elmegy, de állítólag az infrastrukúráért felelős államtitkár akar itt jelöltként indulni. Vicces, miután Tétényi már régen telesírta a médiákat, hogy a Fidesz frakció még kátyúzásra sem volt hajlandó jóváhagyni egy árva fillért sem, most meg a drágáim kátyúzni akarnak. Ha ezt is beveszik az esztergomiak, indulok valami magas nemzeti mutyikos tisztségért, ingyen sör, örökélet, biztos siker.

2013. 09. 03. 14:18

Polgármester asszony! Ragadja meg az alkalmat és az egész város úthállózat engedélyét juttasa el.

Ha dolgozni akarnak,van mit csinálni !!!  

 A MINŐSÉGRE VIGYÁZZATOK.                     

 

2013. 09. 03. 11:55

Na kéremszépen. Már az kell, hogy a fidesz vegyen aszfaltot, az mszp dolgozza el....... Egyébként választási reklámnak jó, de ettől még az utak nem javulnak hosszú távon.