Szent István Napi Zenei Fesztivál, Tűzijáték és Bornapok
2013. aug. 4.

<p>Ötnapos zenei fesztivál és bornapok augusztus 16-tól kezdődnek Esztergomban, a neves fellépőket felsorakoztató programok a nyári Fesztiválsziget eseménysorozat részei. És ezúttal egy nagy Szent István napi tűzijátékkal is kiegészülnek! A eseménynek a Rugby Club Hotel külső rendezvényterülete biztosítja a helyszínt a Prímás szigeten. A részletes program a <a href="http://www.fesztivalsziget.hu">www.fesztivalsziget.hu</a> oldalon található meg.</p>

Péntek estének a ZUP nevű zenekar vág neki, őket a Kiscsillag követi. A Kiscsillag ALTERNATÍV ROCK ZENEKART, 2005-BEN LOVASI ANDRÁS ALAPÍTOTTA. A KISCSILLAG EGY KOMOLYAN VETT HOBBIZENEKAR, NEGYVEN KÖRÜLIEK GARÁZSROCKZENEKARA, AMELY ÚGY ALAKULT, HOGY EGY SZÉP NAPON LOVASI ANDRÁS FELFEDEZTE MAGÁBAN A SZUNNYADÓ RIFFELŐS SZÓLÓGITÁROST.  VÁSÁROLT EGY MEGFELELŐ HATHÚROS HANGSZERT ÉS SZÓLT A KISPÁL ÉS A BORZ EGYKORI  DOBOSÁNAK, BRAUTIGAM GÁBORNAK, AZ ŐS-KISPÁL BASSZUSGITÁROSNAK, ÓZDI REZSŐNEK, VALAMINT A PUF-OS LESKOVICS GÁBORNAK, UGORNÁNAK MÁR ÖSSZE EGY PRÓBÁRA. A PRÓBÁK OLYAN JÓL  SIKERÜLTEK, HOGY HAMAROSAN ÖSSZEÁLLT A KISCSILLAG ZENEKAR ELSŐ KONCERTMŰSORA, és most ellátogatnak hozzánk Esztergomba is! Az estét a GUCA PARTYZANS BRASS BAND zárja.

A szombaton ismét igazi különleges koncertekre és programokra invitálják a szórakozásra és kikapcsolódásra vágyókat a szervezők. Ezen a napon  BIO-TECH USA ERŐEMELŐ BAJNOKSÁGot rendeznek a legkeményebbeknek, majd hallhatjuk a 4 NON BLUE zenekart, őket követi a Bon-Bon, akik pedig egy szuperkoncerttel készül a nagy napra. Az este hajnalig tartó Retro discoval záródik.

Vasárnap sem egy unalmas nyári hétvégi nap lesz. Zenés táncbemutató után  FILIP GYURI BAND (AC/DC MŰSORA) lesz a bemelegítés az ország egyik legismertebb zenekara, vagyis a Tankcsapda előtt, akik két órás ütős koncerttel készülnek a helyszínre kilátogatóknak.

Az estét a Holy Shit zenekar vezeti le. Hétfőn továbbra is mozgalmas programokkal folytatódik a rendezvény. Egész napos Borfesztivál mellett - ahol a legjobb magyar pincészetek képviseltetik majd magukat, táncbemutatók, zumba-, kangoo órák, FABÓK MANCSI báb előadás színesítik a programokat az esti koncertek előtt. A hangulatért ezek után Szandi, Somló Tamás és a Zenakar, illetve az Indiretta lesz a felelős. Az este egyik fénypontja pedig a Tűzijáték és Lézershow lesz! Amit a Rugby Club Hotel pályánál terveznek a szervezők!

Az ötnapos eseménysorozat levezetéseként is folytatódnak a programok kedden. Borfesztivállal párhuzamosan zenés programok, Keresztes Árpád bordalok és a ROCK'N ROLLER előadásán szórakozhatunk az est zárásáig. A rendezvényre kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget biztosítanak a szervezők. Elővételi jegy és bérletvásárlás itt lehetséges: http://www.ticketportal.hu/podujatie_search.asp?ID=45806
Bővebb infó a koncertek kezdéséről: http://fesztivalsziget.hu/index.php/szt-istvan


 

A fesztivál programja

PÉNTEK
18.00 ZUP
21.00 KISCSILLAG
23.00 GUCA PARTYZANS BRASS BAND
SZOMBAT
12.00 BIO-TECH USA ERŐEMELŐ BAJNOKSÁG
18.00 4 NON BLUE
21.00 BON-BON SUPER KONCERT
23.00 RETRO DISCO
VASÁRNAP
14.00 ZENÉS TÁNCBEMUTATÓK
18.00 FILIP GYURI BAND (AC/DC MŰSORA)
21.00 TANKCSAPDA
23.00 HOLY SHIT
HÉTFŐ
10.00 EGÉSZ NAPOS BORFESZTIVÁL
13.00 HAPPY BAND
15.00 ZUMBA, KANGOO ÉS ROCK'N ROLL TÁNCBEMUTATÓ
16.00 FABÓK MANCSI BÁB ELŐADÁSA  
18.00 SZANDI
19.00 SOMLÓ TAMÁS ÉS A ZENEKAR
21.30 INDIRETTA
KEDD
10.00 EGÉSZ NAPOS BORFESZTIVÁL
14.00 ZENÉS PROGRAMOK
16.00 KERESZTES ÁRPÁD BORDALOK
17.00 ROCK'N ROLLER