Hétfőn Esztergomból jelentkezik az M1 Országjárás stábja
2013. jún. 28.

<p>Az M1 közszolgálati csatorna júniusban indított új rovata vidéki helyszíneket, kulturális eseményeket mutat be, segítve ezzel a belföldi turizmus erősödését. A Ma reggel című műsorban látható Országjárás élő vidéki kapcsolással szólaltat meg helyi szakembereket, kezdeményező közösségeket, közéleti személyiségeket. Hétfőn a stáb Esztergomba látogat.</p>

Minden reggel negyed 8-kor élőben vidékre kapcsol az M1 Ma reggel című műsora. A negyedórás, interjúkkal, bejátszásokkal tarkított műsor több céllal indult. Bemutatni Magyarország vidéki városait, térségeit, segíteni a belföldi turizmust, megismertetni kulturális, közösségi kezdeményezéseket, és informálni a vidéki Magyarország életéről. 

A hétfői állomás Esztergom: betekintést nyerhetünk az Nyárindító Fesztiválba, Neuzer András, a Fesztiválsziget főszervezője az idei nyári programokról tájékoztat. Az Esztergomi Vitézek csapatkapitányával, Kollár Zoltánnal a hétvégi rögbi-döntőről beszélgetünk, Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkárt pedig a Duna menti kerékpárút kapcsán kérdezzük. Az adás végére a tökéletes lecsó készítésének titkát is megtudjuk.

Országjárás – minden hétköznap reggel 7.15-től az M1 Ma reggel című műsorában.

 

MTVA Sajtóiroda