Bio bolhapiac a Kaleidoszkóp Házban
Kultúra
2013. jún. 10.

<p>Kellemes zene, hangulatos környezet, jó társaság és programok – mindez egy helyen az esztergomi Kaleidoszkóp Házban, ahol másodjára tartottak bazárral egybekötött bio bolhapiacot június 8-án.</p>

 

A kulturális központ elszánt szervezőit még az árvíz sem tántorította el. A bolhapiacokon megszokott holmik között immár esztergomi gazdák által termesztett bio növények, méz és virágok is megtalálhatóak, de csecsebecséket, különféle kreatív használati tárgyakat, házi lekvárokat, szörpöket is hazavihet magával az ide látogató.

 

 

 

„Korábban is volt már a Háznak bazárja, de ott egyáltalán nem voltak zöldségek vagy palánták, pedig lett volna rá igény. Voltak, ahogy most is, lekvárok és szörpök - ezeket el is vitték -, de zöldség eddig még sohasem. Mondták, hogy jó, hogy van bio kozmetikum, de igazából nekik zöldség kellene” - mesélte Sándorovszky Brigitta a bio bolhapiac ötletének születéséről.  

 

  

 

A bolhapiacot a szervezők kéthetente, szombatonként tervezik megrendezni. Mindenkit szeretettel várnak a Kaleidoszkóp Házban a következő bolhapiacra június 22-én, 14.00 és 18.00 óra között a Pázmány Péter utca 7. szám alatt.

(forrás)