FIdesz: Nem a testületin, hanem a gáton a helyünk

FIdesz: Nem a testületin, hanem a gáton a helyünk

2013. 06. 06. 6:50

A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja levélben kérte a mai napra összehívott testületi elhalasztását az árvízi helyzet miatt.

Tisztelt Polgármester Asszony!

 

Az elmúlt napokban kialakult vészhelyzetre tekintettel, az alábbiakkal fordulunk Önhöz.

Tisztelettel kérjük, hogy a mai napra tervezett képviselő testületi ülést - a Városunkban kialakult árvízhelyzetre tekintettel – halassza el.

Úgy véljük, hogy ebben a helyzetben nem a képviselő-testületi ülésen, hanem az árvízvédelmi munkák helyszínén van a helyünk.

Most mindenkire a gátakon van szükség!

 

Tisztelt Polgármester Asszony!

 

Felajánljuk segítségünket az árvízvédelmi és védekezési munkálatokkal kapcsolatban, egyben támogatásunkról és együttműködésünkről biztosítjuk Önt minden döntésében, melyek a védelmi munkák segítését szolgálják.

 

Esztergom, 2013. június 6.

 

Tisztelettel és további jó munkát kívánva,

 

Fidesz-KDNP Képviselőcsoportja

 

Juhász István

Vállalkozók Pártja

választópolgárok

2013. 06. 06. 14:37

Ha akkor Steindl dolga lenne halasztást kérni, mert ö a frakció vezetöje! Juhász egy újabb Fideszes okoskodásba, fontoskoasba, haszonlesésbe keveredett. Habár, ha Tétényi észnél van kivezényli öket a homokzsákok töltésére, gátépítések területére, egy ez egyben az egész testületet. Na ezt megnézném!

2013. 06. 06. 9:34

Hiszem, ha látom (már mint azt, hogy a fideszes fiúk lapátolni fognak, vagy legalább is valami értelmes munkát végeznek, mert ezt még eddig a három év alatt nem láttam)

2013. 06. 06. 8:20

Tegnap a volt alpolgi több mint egy órán keresztül trécselt az Árok utcai depónál. Szépen felöltözve, ráérősen. Eléggé irritálta az ott önkétesen homokzsákolókat. Valószínű, Orbán érkezését várta, aki meg is érkezett. Remélem, ma a testületi helyett tényleg megfoja a lapátot, vagy legalább a zsák száját!