Szomszédjához tört be a fiatal fiú Tokodon
Bulvár
2013. máj. 4.

<div>
<div>
<p>Kábeleket, stekk-lámpát és csaptelepet tulajdonított el szomszédja házának mellékhelyiségéből az a fiatalkorú fiú, akit 2013. május 3-án fogtak el a dorogi rendőrök.</p>
</div>
</div>

A 16 éves tokodi fiú 2013. március 25-én mászott át idős szomszédja kerítésén. Rögtön az udvaron lévő mellékhelyiséghez sietett. Az ajtóról lefeszítette a lakatot, majd az ott található kábeleket, lámpát és két csaptelepet bepakolta egy zsákba, majd a lopott holmival együtt távozott. Nem tartogatta sokáig zsákmányát házuk kazánházában, azt másnap reggel eladta. A dorogi nyomozók a széleskörű adatgyűjtésnek köszönhetően rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt. A 16 éves tokodi fiút otthonában fogták el a rendőrök, majd előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra. Gyanusítotti kihallgatása során a fiatalkorú fiú elismerte a bűncselekmény elkövetését.

 Ellene – szabadlábon hagyása mellett – kisebb értékre elkövetett betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

KEMRFK

(forrás)