Jégkrémet és kerékpárt is loptak
2013. ápr. 11.

<div>
<div>
<p>Saját fiát is rávette a bűncselekmény elkövetésére a 38 éves P. Sándor, akit társaival együtt 15 rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A tolvajcsapat ügyében a rendőrség a büntetőeljárást befejezte, az ügyet vádemelési javaslattal küldi meg az ügyészégnek.</p>
</div>
</div>

A tolvajcsapat tagjai 2012. augusztus 22-én kerültek rendőrkézre, akik bűnlajstromában számos vagyon elleni bűncselekmény szerepel. P. Sándor társaival 2012. augusztus 1-jén behatolt egy esztergomi hotel kerthelyiségébe és onnan jégkrémeket, italokat tulajdonított el. A gyanúsítottak két nappal később visszatértek a szállodához, és onnan az egyik vendég kerékpárjával távoztak. A csapat augusztus 5-én újra „akcióba lépett”. Ezúttal egy esztergomi fagylaltozóból loptak pénztárcát, szeszesitalt és különböző értékeket. Egy alkalommal P. Sándor kiskorú fiát is rávette, hogy közösen lopjanak el egy kerékpárt.

A 22 éves H. Csabát orgazdasággal gyanúsítja a rendőrség. A 38 éves P. Sándor és hat társa ellen pedig két rendbeli nagyobb értékre elkövetett lopás és kilenc rendbeli kisebb értékre elkövetett lopás miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

KEMRFK