Garázdasággá fajult a locsolkodás Lábatlanon
Bulvár
2013. ápr. 4.

<div>
<div>
<p>Csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság a 18 éves H. Ádám és a 19 éves K. Krisztián ellen, akik társukkal 2013. április 1-jén 19 óra körüli időben egy lábatlani presszóban tettleg bántalmaztak több személyt.</p>
</div>
</div>

Hárman is sértettjei lettek a három fiatal férfi megbotránkoztató viselkedésének. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három gyanúsított miután befejezte a húsvéti locsolkodást, betért egy helyi kocsmában. Itt szóváltásba keveredtek három vendéggel. A szavakat ütések követték, majd továbbálltak a presszóból. A rendőrök a helyszínen végzett adatgyűjtésnek köszönhetően azonosították az elkövetőket, akik közül kettőt 213. április 3-án elfogtak és előállítottak.

Gyanusítotti kihallgatásukat követően a 18 éves H. Ádám és a 19 éves K. Krisztián ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – csoportosan elkövetett garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult az Esztergomi Rendőrkapitányságon, harmadik társuk gyanusítotti kihallgatása folyamatban van.

KEMRFK

(forrás)