Garázda az iskolában
2013. márc. 21.

<p>Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 22 éves Sz. Sándorral szemben, aki 2013. március 20-án egy esztergomi általános iskolában bántalmazta egy ott tanuló diák apját.</p>

Sz. Sándor a testvérét ért sérelmet kívánta megtorolni, ezért ment be az iskolába. Öccse összetűzésbe került egy diáktársával, ezért annak családja bement az iskola igazgatójához, hogy megbeszéljék a történteket. Sz. Sándor nehezményezte, hogy számon kérték testvérén előző napi tettét, ezért bement az intézménybe, ahol bántalmazta a diákot. Délután ismét visszament az iskolába, betörte az előtér bejárati üvegét, majd nekitámadt a bántalmazott fiú édesapjának. A rendőrök a helyszínen elfogták a 22 éves Sz. Sándort és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

A férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság bűnügyi Osztálya.

 

KEMRFK