Menekülni próbált a bíróságról a rabló
2013. márc. 13.

<div>
<div>
<p>Másodszor is elfogták a rendőrök a 42 éves M. Istvánt, aki még 2013. február 13-án <a href="http://www.szeretgom.hu/content/72731-ujabb-rablot-fogtak-az-esztergomi-rendorok">rabolt egy esztergomi élelmiszerboltból</a>. A vádlott büntetőügye tárgyalására érkezett 2013. március 12-én, de az ítélet kihirdetése előtt megpróbált megszökni.</p>
</div>
</div>

M. István egy esztergomi élelmiszerboltból próbált meg eltulajdonítani több árucikket. A biztonsági őr ezt észrevette és megpróbálta visszatartani. A férfi ellökte magától az őrt és elmenekült a helyszínről. A 42 éves rablót a rendőrök alig két nap alatt azonosították és elfogták. Az Esztergomi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretén belül lezárta a nyomozást és vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

M. István tárgyalását 2013. március 12-ére tűzte ki az Esztergomi Járási Bíróság, a vádlott azonban az ítélet kihirdetése előtt megpróbált elmenekülni. Kirohant az épületből, de a helyszínen tartózkodó egyenruhások utána futottak és elfogták a szökevényt, majd visszakísérték a tárgyalóterembe, ahol a bíróság ítéletet hozott ellene.

KEMRFK