Vitéz győzelem a nyitányon
2013. márc. 12.

<p><span style="font-family: Arial; font-size: small;">Jó iramban kezdődött a mérkőzés. A szegedi kezdeményezések többször is zavarba hozták az esztergomi védelmet és a nyolcadik percben már vezetést is szereztek.</span></p>

A tizenkettedik percben újabb vendégvédekezési hibát kihasználva, nagy meglepetésre újabb céllal már 14-0-ra vezettek. Ekkor Sölösi edző cserélt, ami jelentősen megváltoztatta a játék képét. Előbb a 21. percben Riroki szépitett majd a 21.-ben Berbesi szép célt vitt, Soós pedig biztos lábbal értékesítette a jutalomrúgásokat.
Fordulás után újra a szegediek értek el célt, de a Vitézek nem adták fel. Óriásit küzdve, egymás után vezették támadásaikat. A hazaiak beszorultak, csak a védekezésre összpontosítottak, de így sem tudták megakadályozni Birót aki kiegyenlített, majd Remsiket a győztes cél elérésében.
 
Ezen a mérkőzésen nem játszottak jól a Vitézek, de hatalmas küzdelemmel bebizonyították, hogy ha a játék nem is megy, de szívvel és akarattal is lehet mérkőzést nyerni.
 
      Előmérkőzéseken.  
                                   Szeged kadét -Vitézek kadét    17-46
                                   Szeged junior -Vitézek junior     0-96         
 
 
  • Szegedi Gorillák-Esztergomi Vitézek Suzuki 21-28 (14:14)
  • Szeged Felsőtiszaparti Stadion, 250 néző Vezette: Töröcsik
  • Vitézek:Szakály, Biró, Siroki, Jámbor, Somodi, Berbesi, Gelecsák, Koller, Soós, Kiss, Mészáros, Böhm, Remsik, Volentér, Csere:Illés, Sölösi.
  • Edző: Sölösi László