Életmódváltás a Suzukival
Gazdaság
2013. febr. 27.

<p>Az egészséges életmódot népszerűsíti a Suzuki legújabb kezdeményezése, a Swift Fogyasztás Program. Az egyhónapos egészségtudatos program eredményeként remélhetőleg minél többen választják hosszabb távon is a kalóriaszegény életvitelt, melynek része a rendszeres testmozgás is.</p>

Az egészséges életmód lassan, de biztosan teret hódít az átlagemberek mindennapjaiban, ám akad még tennivaló a testtudatos életforma széles körű elterjesztésében. A Suzuki ezért úgy döntött, hogy ha csupán kis lépéssel is, de hozzájárul a magyarok egészségesebb, kalóriaszegényebb életviteléhez a mai napon indított Swift Fogyasztás Programjával.

 

A fogyasztásprogram keretében a vállalkozó szelleműek testzsírszázalékát, testtömegindexét, testsúlyát mérik meg, majd a méréseket megismétlik egy hónappal később is. Mindenkit, aki erőt és kedvet érez magában a tavaszi átalakulásra, szeretettel látnak a Suzuki márkakereskedések országszerte, a megadott időpontokban. Azok, akik készek életmódjukon változtatni és a fogyás mellett döntenek, a mérést követően információs segédcsomagot kapnak, amellyel elkezdhetik az egyéni alakformálást. Emellett a program keretén belül Béres Alexandra fitneszvilágbajnok, Serényi Zsolt séf és Kovács Judit dietetikus ad személyre szabott tanácsokat a „valtsonmost.hu” oldalon.

 

A program célja, hogy a regisztráltak egészséges mértékben fogyjanak, és elérjék optimális testsúlyukat. Az életmódváltás a Suzuki Swift aktuális akcióihoz kapcsolódik, hiszen a modellre az alacsony károsanyag-kibocsátás és az optimális üzemanyag-fogyasztás a jellemző: az autó remek döntés a modern, környezettudatos életvitelhez.

 

A hosszú távú, tudatos, kalóriaszegényebb életvitel megismertetése mellett a Suzuki fontosnak tartja a környezettudatos magatartás minél szélesebb körű elterjesztését is. A „valtsonmost.hu” oldalon megjelenő cikksorozat vezetéstechnikai és karbantartási ötletekkel segít, hogy ne csak az autós, de az autó is kevesebbet fogyasszon, a háztartás kiadási listája is karcsúsodjon.

 

A Swift Fogyasztás Program nem tét nélküli: a tizenkét legeredményesebb résztvevőt negyedmillió forintos üzemanyagkártya várja az eltelt hónap végén, és további száz jól teljesítő jelentkező is ajándékra számíthat.

 

Természetesen mindenki nyer, aki egy egészségesebb életvezetési minta mellett teszi le voksát. A kampány jelszava: „Váltson könnyebb életre!”

(forrás)