Ismét Esztergomban a MEGA Játszóház
Kultúra
2013. febr. 11.

<div>
<div>
<p>A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló utazó program, mely városról városra járva sportcsarnokok teljes területét játékokkal töltik meg. Az eszközöket, melyek elsősorban felfújható játékok, a belépő megfizetése után szabadon lehet használni. A játszóház február 16-án a Pézsa Tibor Sportcsarnokban várja az esztergomi és környékbeli gyerekeketet.</p>
</div>
</div>

A nagyméretű terem ideális helyszíne a MEGA Játszóháznak.  Évről-évre rendezünk itt játszóházat, mindig a  legmagasabb minőségi szinten.

Az ufódodzsem mindenütt nagy sikerré vált.

 

Lehet vele pörögni, forogni, ütközni. Egyszerre akár három személy is beleülhet, a maximális terhelés 120 kg lehet.

Az ufódodzsemet zsetonnal lehet igénybe venni. Minden napijegyes gyerek egy zsetont kap ajándékba. További zsetonokat lehet vásárolni a pénztárban (300Ft v. 1000Ft 4db) 

 

A béka még mindig tátog...

 

Itt lesznek az óriás gömbök is

 

A 3 dimenziós mozi vetítések nagyon népszerűek. Speciális szemüveg segítségével lehet térbeli filmet nézni. Lesz megint néhány új film, melyet még nem vetítettek , közöttük a Rió is.

 

Az öt évnél fiatalabb gyerekek számára ismét kiépítettek egy mini sarkot, melyben a kicsik nyugodtabb körülmények között, biztonságban mozoghatnak. Ide a szülők is felkísérhetik a gyerekeket.

 

Ezenkívül további légvárak nyújtanak remek szórakozási lehetőséget a gyerekeknek.

 

A remek hangulatról Gézu Bohóc fog gondoskodni. 11, 14 és 16 órakor kezdődő műsorában a gyerekek is szerephez juthatnak.

 

A szervezők mindenkit szeretettel várnak!

(forrás)