Sorozatbetörő rendőrkézen
2013. jan. 25.

<div>
<div>
<p>Forró nyomon történt üldözés eredményeképp az esztergomi rendőrök elfogtak és előállítottak egy személyt, akit dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésével gyanúsít az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.</p>
</div>
</div>

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az esztergomi férfi Esztergom- Kertvárosban tört be két családi házba 2013. január 24-én, és onnan különböző tárgyakat lopott el, majd az eltulajdonított értékeket eladta. Kihallgatása során a gyanúsított a fentieken túl további bűncselekmények elkövetését ismerte el és megnevezte azt a személyt is, akinek a lopott holmit továbbadta. Őt szintén elfogták és előállították a rendőrök.

A betörő ellen – szabadlábon hagyása mellett – dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, míg egy 42 éves esztergomi férfi ellen – szintén szabadlábon hagyása mellett – orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.

                             Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság