Életveszélyesen megsebesítette a portást
2013. jan. 23.

<div>
<div>
<p>Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 56 éves esztergomi férfival szemben, aki 2013. január 22-én este több késszúrással életveszélyesen megsebesített egy 55 éves szentgyörgymezei férfit.</p>
</div>
</div>

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2013. január 22-én este egy esztergomi panzióban szóváltásba keveredett, majd dulakodni kezdett. A vita akkor robbant ki, mikor a sértett – a panzió portása – a portaszolgálatnál lévő televíziót néző 56 éves férfit a késői időpontra való tekintettel megkérte, hogy menjen fel a szobájába, és ott nézze tovább a tv-t. A férfi fel is ment az emeletre, onnan azonban egy konyhakéssel tért vissza, mellyel többször megszúrta a sértettet, melynek során súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A gyanúsítottat az esztergomi rendőrök a helyszínen elfogták, és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra.

 

A Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az 56 éves esztergomi férfival szemben, őrizetbe vétele mellett és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

 

Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság