Rendőrök mentették meg az életét
2012. dec. 20.

<div>
<div>
<p>A rendőrök mentették meg annak a 44 éves férfinak az életét, aki 2012. december 19-én próbált meg öngyilkosságot elkövetni.</p>
</div>
</div>

2012. december 19-én este telefonált be a rendőrség ügyeletére a 44 éves dorogi férfi, és közölte, öngyilkos akar lenni. A járőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol az utolsó pillanatban találták meg a férfit, akit sikerült megakadályozniuk abban, hogy véghezvigye a tervét. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, kiérkezésükig pedig elsősegélyben részesítették.

 

Elfogatóparancsot adtak ki ellenük

A bíróság adott ki elfogatóparancsot az ellen a négy személy ellen, akiket 2012. december 19-én hajnalban fogtak el a Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói.

Lopás vétség elkövetése miatt közérdekű munka büntetésre ítélte a bíróság a 20 éves sárisápi férfit, ő azonban ezt nem teljesítette. A bíróság ezért elfogatóparancsot adott ki ellene, a rendőrség pedig 2012. december 19-én otthonában elfogta őt.

Szintén december 19-én fogták el a rendőrök azt a 31 éves nőt, valamint 38 és 48 éves férfit, akik ellen hamis vád, közokirat-hamisítás, és lopás elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot a bíróság.

A négy személyt előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették őket.

 

Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság