Elfogták a bántalmazó társát
2012. nov. 27.

<p>Elfogták a rendőrök annak a 25 éves esztergomi férfinak a társát, aki ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A két férfi 2012. november 24-én késő este előzetes szóváltást követően <a href="http://www.szeretgom.hu/content/72215-szo-szot-kovetett-az-uteseket-pedig-rugasok">bántalmazta</a> egyik szomszédjukat. A megvert férfit súlyos sérülésekkel szállította kórházba a mentő.</p>

Hangos szóváltás, majd dulakodás miatt szaladtak össze a lakók egy esztergomi társasházban 2012. november 24-én este. Az egyik földszinti lakásban került szóváltásba két férfi. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves gyanúsított ököllel arcon ütötte vitapartnerét, akinek ettől eltörött az orra. A dulakodás ezt követően a lépcsőházban folytatódott, mellyel a két férfi ijedelmet és megbotránkozást keltett a házban élőkben.

A lépcsőház csak pár percre csendesedett el, a verekedést kezdeményező férfi ugyanis három társával újra megjelent szomszédjánál, majd ezt követően már négyen folytatták a férfi bántalmazását, majd elmenekültek a helyszínről.

A lakók riasztására rendőrök érkeztek a házhoz, ahol elfogták a 25 éves bántalmazót, majd előállították őt a rendőrségre. 2012. november 26-án az elkövető 29 éves társa is előállításra került. A két esztergomi férfi ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

KEMRFK