Döntős helyezett a Kaleidoszkóp Hegy fesztivál
Kultúra
2012. nov. 22.

<p>Az esztergomi Szent Tamás-hegyen, augusztus 19-20-án lezajlott Kaleidoszkóp Hegy fesztivál, döntős helyezést ért el az Év Közösségi Kezdeményezése 2012. versenyen.</p>

Az Önkéntes Központ Alapítvány szervezésében és a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. támogatásával meghirdetett pályázat ötödik kategóriájában olyan, már megvalósult, a helyi közösség érdekeit szolgáló programmal lehetett pályázni, amely jelentős önkéntes segítséggel jött létre.
A rengeteg beérkezett pályázat közül a Hegy fesztivált egy öttagú zsűri választotta a döntőbe, ahol a tegnap lezárult szavazás eredményeként a kilencedik helyen végzett. Külön öröm lehet számunkra, hogy a döntősök között egyedül ez a program kisvárosi érdekeltségű, de mégis volt olyan színvonalas és kreatív, hogy felvette a versenyt leginkább fővárosi ellenfeleivel.
A szervezők ezúton is köszönik a szavazatokat, az elismerésre és érdeklődésre való tekintettel pedig, 2013-ban várható az esemény folytatása, egy hasonlóan gyönyörű esztergomi helyszínen.

(forrás)