A Kultúzmozgó hírei
2012. nov. 20.

<p>A decemberre meghírdetett Egy szoknya egy nadrág c. előadás -technikai okok miatt- egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. Idén is karácsonyi adománygyűjtés a rászoruló gyerekeknek.</p>

Intézményünk a közelgő karácsonyra készülődve „Hozz egy doboz örömet!” címmel idén is ajándékgyűjtést szervez a városban élő olyan nehéz sorsú, rászoruló gyerekeknek, akiket egyébként nem várna semmi a karácsonyfa alatt.

A Várszínház és Kultúrmozgó (Zsinagóga) november 27-december 14 között reggel 8-tól este 8 óráig várja a meglepetésekkel megrakott kis dobozokat: bármilyen meglepetést –ruhákat, játékokat, könyveket- örömmel fogadnak, a fantáziának csak a doboz mérete szab határt. A dobozokat lezáratlanul, csomagolópapír kíséretében kérik.

Az elosztás a Nagycsaládosok Esztergomi Szervezete, a Városi Vöröskereszt és a Máltai Szeretetszolgálat segítségével történik majd.

Az ajándékok átadására december 16-én este 6 órakor kerül sor a Művelődési Ház „Csillagszóró”című, meghitt karácsonyi műsora keretében.

Varázsoljunk minden kisgyermek arcára örömet, kérjük Önök is segítsenek!