Forgalommal szemben közlekedett, majd fának ütközött
2012. okt. 28.

<div>
<div>
<p>Forgalommal szemben közlekedett személygépkocsijával egy 21 éves esztergomi fiatalember, majd egy fának ütközött 2012. október 28-án hajnalban. Könnyű sérülést szenvedett, 20 éves utasának azonban nem esett baja.</p>
</div>
</div>

Minderről csak a balesetet követően értesültek a helyszínre érkező rendőrök, a két fiatalember ugyanis az ütközést követően a kocsit hátrahagyva hazamentek. A lakók hívták az Esztergomi Rendőrkapitányság ügyeletét, miután a baleset során kidöntött fa a lakóházban is kárt okozott.

Még tartott a baleset helyszínelése, mikor a járőrök előállították a két fiatalembert. A sofőrről kiderült, ittasan vezette gépjárművét, ráadásul nem rendelkezett vezetői engedéllyel. Az általa elkövetett szabályszegések sorát növeli, hogy a forgalommal szemben közlekedett és a baleset okozását követően adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről, ezért vele szemben eljárást indított az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A működésképtelenné vált járművet az Esztergom Tűzoltóság beosztottjai áramtalanították, majd félrevontatták, a kidöntött fát pedig eltávolították.